Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale

    montura boabe artificiale Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap
   Aceasta montura pentru crap cu boabe artificiale se poate realiza in mai multe tipuri, dar mecanismul este acelasi, este o montura cu auto-intepare, atunci cand pestele incearca sa scuipe momeala afara din gura, boilesul se va roti in jurul tijei carligului.
    La aparitia boabelor de porumb artificiale  asa numitele enterprise tackle pescarii au fost sceptici in privinta acestora. Insa boabele artificiale prezeinta mai multe avantaje. Un avantaj al acestor boabe reprezinta flotabilitatea, atasat pe firul de par flotabilitatea boabei anuleaza greutatea carligului. Un alt avantaj ar fi timpul indelungat care poate sta in apa fara a se degrada sau a se inmuia. Folositi culori diferite deoarece unele culori prind bine la o balte alte culori la alta balta. Va voi prezenta cum se realizaeaza montura cu boabe artificiale.

babe de porumb artificiale Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap 
Pentru aceasta avem nevoie de ac cu tija mai lunga , stoper pentru momeala, anou, fir textil si boabe enterprise . Introducem firul prin ochiul acului.primul pas  Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap
Introducem anoul pe fir.
pasul 2 Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap
Legam anoul cu un nod cum cum se vede si in imagine.
pasul 3 Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap
Introducem stoperul pentru momeala pe fir.
4 Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap
   Realizam bucla si legam acul cu nodul  Knotless Knot, am legat acul acum pentru a ne putea juca cu lungimea firului  de a o lasa cat ne trebuie. Atasam boabele artificiale pe firul de par cu o croseta.
blestemul ascuns cu boabe enterprise Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap

    In final montura noastra va arata astfel. Daca nu se echilibreaza putem adauga o biluta de plumb pe fir sau ca opritor pentru boabele de porumb artificiale.
montura boabe artificiale Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crapmontura boabe artificiale plutind Montura blestemul ascuns cu boabe artificiale   montura crap

Niciun comentariu: