Montura fir de par cu porumb

montura fir de par cu porumb 0 Fir de par cu boabe de porumb   montura crap



     Montura cu fir de par este una dintre cele mai uzuale pentru pescuitul crapului. Este o metoda experimentata cu rezultate foarte bune. Se foloseste la pescuitul crapului cu boabe de porumb, boilies, viermusi  sau la orice alta momeala ce se poate adauga pe firul de par.     Pentru a realiza montura fir de par cu boabe de porumb avem nevoie de un ac, boabe de porumb, fir, croseta si un inel care il vom baga pe ac.

     Introducem firul prin ochiul acului.

boilies 111 Fir de par cu boabe de porumb   montura crap
    Introducem inelul de silicon pe ac, punem stoperul pentru boabele de proumb si in final facem bucla pentru firul de par.
221 Fir de par cu boabe de porumb   montura crap  
         Daca boabele de porumb sunt uscate aceastea se gauresc in prealabil apoi se introduc pe croseta pentru a se face translatia lor pe firul de par.
gaurirea boabelor Fir de par cu boabe de porumb   montura crap


     Se agata de bucla  si se face translatia boabelor de pe croseta pe fir pentru a lua masura firului de par. Se fixeaza  boabele de porumb astfel incat de la curbura carligului pana la boabele de porumb sa ramana aproximativ 1 cm.

331 Fir de par cu boabe de porumb   montura crap
    Legam acum cu nodul Knotless Knot, daca nu doriti sa mai folositi inelul pe ac puteti face o matisare mai lunga cand legati acul. Knotless Knot permite sa lasam lungimea firului de par in functie de numarul boabelor.
44 Fir de par cu boabe de porumb   montura crap
Introducem boabele de porumb pe firul de par iar in final montura noastra va arata astfel:
montura fir de par cu porumb 0 Fir de par cu boabe de porumb   montura crap

Niciun comentariu: